Matt & Kakelmontage i Uddevalla Ab
Om oss

Vår vision 


Erfarenhet, kvalitè & Yrkestolthet

Matt & Kakelmontage är ett företag som funnits i branschen länge! Under åren har vi lagt stor vikt att skapa långsiktiga och bra kundrelationer. För oss är det viktigaste alltid kvalitèn och en nöjd slutkund.


Bolaget startades av Johan Magnusson och Martin Olofsson som drev det i många år ihop och byggde upp bolaget och lade grunden till det goda rykte som bolaget har än idag. 2020 förvärvade Johan Ohlsson bolaget och driver det som fristående bolag ifrån att tidigare varit en del av Installationsgruppen Bohuslän Ab. 


2020 förvärvades även B. Johanssons Rörfirma Ab som idag är en bifirma i Matt & Kakelmontage Ab. Rörverksamheten består av 4 rörläggare, vvs-butik och butikspersonal. 


2021 förvärvades kakelverksamheten av Hus & Hem Ab och ett tillskott av 2 plattsättare tillfördes till bolaget  


Vi utför jobb mellan Strömstad och Göteborg med bas i Uddevalla. Våra beställare är allt ifrån privatpersoner & företag. Vi lämnar alltid fasta och kostnadsfria offerter och kommer gärna hem till er innan arbetet startar för att gå igenom jobbet.


De senare åren har vi valt att specialisera på helhetslösningar gällande badrumsrenoveringar. Ett Koncept vi valt att kalla ”kompletta badrum”. Vårt mål är att bli en ledande aktör inom detta område. Vår fördel mot våra konkurrenter är att vi har båda mattläggare, plattsättare, rörläggare & snickare anställda i företaget. Detta ger oss en unik möjlighet att skapa smidiga arbetsflöden och ett bra resultat.


På företaget är vi idag 11 anställda och omsätter ca 23 milj. per år. Vi utför ca 1000st projekt per år. Allt ifrån byte av blandare till spaavdelningar.    

Hello world

Strax utanför Torp köpcentrum på Smedtorpsvägen 3b hittar ni oss. I nyrenoverade lokaler har vi kontor, showroom och lager. 


Hit kan ni ringa för att boka tid för badrumskonultation. Vi sätter oss gemensamt och ritar upp erat badrum. Går igenom detaljer så som materialval, kakel och klinkers samt möbler.